Τρολιντέρν

Η Komintern Des Trolls δεν είναι μια διεθνής οργάνωση τρολετάριων. Είναι Η Διεθνής οργάνωση τρολετάριων και εφεξής θα αυτό – αναφέρεται στα κείμενα της ως “Τρίτη Διεθνής”, “Κομιντέρν των Τρόλς” ή απλά “Τρολιντέρν”.

Ιστορία

Η Τρολιντέρν προέκυψε λόγω της σοσιαλδημοκρατικής στροφής της Δεύτερης Τρολεταριακής Διεθνούς και του οριστικού σχίσματος που επισημοποιήθηκε στην Τέταρτη Δούμα. Εντάσσουμε πια τους πρώην συντρόλους μας – με τους οποίους δώσαμε πολυετείς μάχες ενάντια στην αποβλάκωση του political correct - στην κατηγορία των “ευρώ – μενσεβίκων”, λακέδων των διαφόρων μονόδρομων που επιβάλλει η μαϊμού της ΑΡΑΝ σε αγαστή συνεργασία με την Ε.Ε. Εμείς αρνούμαστε να γίνουμε η ουρά της μαϊμούς και δεν δεχόμαστε το μινιμαλιστικό τρίγωνο του Διαλεκτικού Βηχισμού, όπως το παρουσίασε ο παρά φύση Τροτσκιστής Πατέρας Π.Β στη Πρώτη Σεκάνς της Καλλιθέας, όπου μίλησε με τα πνεύματα των προδοτών Κάμενεφ και Ζηνόβιεφ. Τα παπαδοπαίδια του Μαρτώφ να πάνε στο διάολο να κάνουν παρέα στον τσάρο και την ΣΟ! Εμείς, πιστοί στις αρχές των “Ανακλητών” της Τρίτης Δούμας, διατυμπανίζουμε τη μοναδικότητα της ανώτερης υπόθεσης - αυτής του Τρολισμού σε παγκόσμιο επίπεδο - και κρατάμε την παντιέρα του κομμουνιστικού trolling ψηλότερα από ποτέ. Πίσω από τη μάσκα και το ψέμα της ζαχαριαδικού τύπου “αλύγιστης” ρητορείας της Δεύτερης Τ.Δ, κρύβεται το ευτελές χοιροστάσιο του δημοσιευτικού Γκλάσνοστ. 

Κι όταν ο Γκορμπατσόφ θα μοιράζει Κόκα Κόλα σε παχύσαρκα Αμερικανάκια, αυτοί θα τρέχουν να μαζεύουν την Περεστρόικα από την χωματερή της Ιστορίας. Τους αξίζει! 

Κομιντέρν των Τρολς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου