Πολιτική αποκαθήλωση ... συγγνώμη ... αποκατάσταση του Σ. Μιχαήλ

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου - έναν μήνα προ του Οσίου Πολυτεχνίτη του Μεταπολιτευτικού - καλέσαμε σε συγκέντρωση έξω από το Ά Νεκροταφείο Ιδεών με δηλωμένο σκοπό την πολιτική αποκατάσταση του αδικοχαμένου από το πολιτικό προσκήνιο Commandant Σαμπετάι Μπεν Μάτσα ή αλλιώς Σάββα Μιχαήλ, στρατηγού του παρά-σοβιετικού Ανύπαρκτου εν Ελλάδι και Πατέρα των Ηνωμένων Σοσιαλιστικών Εθνών της Ευρώπης, της άξιας ιστορικής συνέχειας του Συμφώνου της Βαρσοβίας


Ο Σάββας μιλάει και οι ουρανοί δακρύζουν...

Ο λόγος αυτής της πράξης μας είναι βαθιά πολιτικός και έχει να κάνει με την αμαύρωση του ονόματος αυτής της αλύγιστης φυσιογνωμίας από την Δεύτερη Τρολεταριακή Διεθνή, φανερού πια υποστηρικτή της μαϊμούς της ΑΡΑΝ και της μαριονέτας της, του Παναγιώτη Βήχου. Ας εξηγηθούμε:

ο Σαμπετάι Μ. Μάτσα είναι ο άνθρωπος που “έσωσε” τον Π.Β από την κατρακύλα, όπως το ΚΚΕ έσωσε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου από τη μάστιγα των ναρκωτικών (να σημειωθεί ότι ο Billy ο μαύρος θερμαστής είναι υπαρκτό πρόσωπο. Φήμες τον θέλουν εργάτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη). Με λίγα λόγια, τον τράβηξε μέσα από τις άγριες νύχτες των μπουάτ, μόνο και μόνο για να του επιστήσει την προσοχή στην ανωτερότητα των τροτσκιστικών Ευαγγελίων έναντι των ελαφρό-λαϊκών τραγουδιών που ο Π.Β, ως γνωστόν, ερμήνευε. Τον πήρε από την αγκαλιά των “Κακών Κοριτσιών”, μόνο και μόνο για να τον σκεπάσει με την υπερμεγέθη αφάνα του και να κατευθύνει το ταλέντο του σε διαλεκτικά μονοπάτια. Ήταν τότε που μέσα στον τε(νε)κέ του ακατέργαστου μυαλού του Π.Β “γεννήθηκε η Ελπίδα και το Χάος των εμπορευματικών Πειρασμών υποχώρησε κάτω από τη μπότα του Μιχαήλ για να πατηθεί από αυτήν. Και η Σκιά εγένετο Φως, Τέτοιο που όλοι είδαν το Δίκαιο του Εργάτη και του Κομμουνισμού την Γη. Και σφυροδρέπανα έπεφταν από τον ουρανό. Και μόνο όσοι ήσαν άξιοι τα σήκωσαν ψηλά, γρονθοκοπώντας με αυτά την Καπιταλιστική Έρημο, τόσο ώστε να ανοίξει διάπλατα και να εμφανιστεί από μέσα της το Κτήνος που την γέννησε και το οποίο έμελλε να πεθάνει από τους παραγωγούς αυτού του κόσμου” (Παλαιές Γραφές, Κεφ. IV, Παρ. ΄β).


Ο Παναγιώτης και τα "Κακά Κορίτσια" - κόρες του Κάβουρα - σε γνωστή μπουάτ ιδιοκτησίας του δεύτερου

Η γνωριμία του Π.Β με την μαϊμού της ΑΡΑΝ δεν είναι τυχαία. Κάποιοι την μεσολάβησαν. Και ούτε αυτοί οι κάποιοι είναι τυχαίοι. Γενικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για σκοτεινούς πράκτορες του Αντί-Τρολισμού, οι οποίοι δρουν διεθνώς και παίρνουν γραμμή από ακόμη πιο σκοτεινά κέντρα. Όσοι έχουν παρακολουθήσει την ιστορία μας, ξέρουν καλά για τι μιλάμε. Πρόκειται για τα ίδια άτομα που ανάγκασαν τον Ντένις Ρόντμαν να πάρει μεταγραφή από τους Bulls στους Lakers, απειλώντας τον με αποκάλυψη της συμφωνίας που είχε κάνει με τον διάβολο σε γνωστό σταυροδρόμι της Αμερικής, εάν δεν έριχνε την απόδοση του στις βολές” (από το “Ο Ντένις κι εγώ” του συγγραφέα – παλαιστή Χάλκ Χόγκαν). Αυτά τα άτομα - και οι οργανώσεις τους - είναι καλά πληροφορημένα και αδίστακτα. Ο Σαμπετάι μας δεν εξαφανίστηκε έτσι τυχαία. Η μαϊμού είναι λόμπι με δύναμη και δικτυωμένο κώλο. Το νου σας!


Η μαϊμού της ΑΡΑΝ στο Σόχο του Λονδίνου

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης φωνάξαμε συνθήματα και ρίξαμε τρικάκια, κρατώντας υψωμένα δεκάδες κάδρα με την φωτογραφία του συκοφαντημένου ηγέτη.

Με τον Σαμπετάι και όχι με το ΝΑΤΟ, ζήτω το παγκόσμιο τρολεταριάτο

Σαμπετάι Μπεν Μάτσα είμαστε μαζί σου, Παναγιώτη Βήχο άντε και γαμήσου

Η μαϊμού δεν είναι εικόνα στον ιστό, είναι ένα λόμπι μαύρο και σκοτεινό

Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό, η μαϊμού να πάθει καρκίνο στο νεφρό

Είναι βαριά, βαριά, του Σάββα τα μαλλιά

Του Σάββα η αφάνα, να φτάσει ως την Γκάνα, ο Βήχος κι η περούκα του να πέσουν μες την γράνα

Σάββα Μιχαήλ, καμικάζι αγάπη μου!

Κομιντέρν των Τρόλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου