Πραξικόπημα ετοιμάζει ο Νώντας...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1353364

Πραξικόπημα φέρεται να σχεδιάζει ο αρχιστράτηγος Επαμεινώνδας Σκυφτούλης σε συνεργασία με διάφορους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΑΚ και του χώρου. Κατάσκοποι της Τρολιντέρν είδαν γνωστές σκοτεινές φιγούρες των Εξαρχείων – οι οποίες φορούσαν την στρατιωτική παραλλαγή της αναρχίας – να εισέρχονται στο κτίριο του Γενικού Επιτελείου Κάβουρα (εφεξής αναφερόμενο ως ΓΕΚ), Νοσότρος – Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Ε.Π.Ε (εφεξής αναφερόμενο ως Νοσότρος – ΑΚΧ Ε.Π.Ε), και να ανεβαίνουν στον 2ο όροφο, όπου στεγάζεται το μπαρ – γιάφκα και τα κεντρικά γραφεία της αναρχικής στρατολογίας. Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε οπτική επαφή με τα κομάντος, αλλά με την βοήθεια ίδιο – κατασκευής καταφέραμε και υποκλέψαμε μέρος των συνομιλιών που έλαβαν χώρα στα απαγορευμένα δωμάτια της Νοσότρος – ΑΚΧ Ltd. Ο 53χρονος κοινωνιολόγος, Επαμεινώνδας Σκυφτούλης, έκανε αναφορά σε κάποιο σχέδιο “Βαβυλωνία”, το οποίο “έχει δουλευτεί καιρό τώρα, ήδη από το 1ο Συνέδριο Πυρήνων για την Υπεράσπιση της Λωρίδας των Εξαρχείων” και το οποίο “μένει να δοκιμαστεί στην πράξη”. Δήλωσε ότι “υπάρχουν φίλα προσκείμενες ομάδες κρανοφόρων – ροπαλοφόρων που έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα στην αγροτική βάση του Αγρινίου, έτοιμες για επέμβαση οποιαδήποτε στιγμή τους δοθεί αντίστοιχη εντολή”.

Έπειτα μίλησε για τον κρίσιμο ρόλο των Νοσότρος – ΑΚΧ Ε.Π.Ε και B – fest Music and Concerts S.A ως επιχειρήσεων στρατολογήσεως προσωπικού, “προετοιμασμένου να δράσει παθητικά σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, πανεπιστήμια και σχολεία, ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες φιλικές συνθήκες για την απόβαση των ομάδων μας στην Βουλή και την κατάληψη της εξουσίας από τις δυνάμεις της αντί - εξουσίας”. Διευκρίνισε ότι “το σχέδιο Βαβυλωνία υποστηρίζεται από το Void Network, ένα δίκτυο παρά – ναρκωτικών ομάδων οργάνωσης πάρτι και συναυλιών, το οποίο ανεπίσημα χρηματοδοτείται και τροφοδοτείται με οπιούχα υλικά από τις Μυστικές Υπηρεσίες του Αναρχικού Κόμματος (εφεξής αναφερόμενο ως ΑΚ). Δήλωσε για το εν λόγω δίκτυο ότι “μπορεί να μας παρέχει θεωρητικά άπειρες ορδές νεκρό - ζωντανών για την επιτυχία του σχεδίου μας, αρκεί να είναι καλό το trip”.

Ο Παναγιωτάκης, δεξιά τρίχα του αρχιστράτηγου, έκανε λόγο για “πολιτισμική αναβάθμιση της χώρας” και υπερασπίστηκε την “αναγκαιότητα του Αντί – εξουσιαστικού Διαφωτισμού, ώστε να μπορέσει κι ο ίδιος να μιλήσει κάποτε σαν άνθρωπος”. Ζήτησε από τον Επαμεινώνδα “διαρκή αγώνα για την χειραφέτηση του είδους του από τα δεσμά της πρωτόγονης εγκεφαλικής λειτουργίας, προκειμένου να πάψει (το είδος του) να είναι η ζωντανή απόδειξη της θεωρίας του Δαρβίνου και να εξελιχθεί απρόσκοπτα και ελεύθερα στους αιώνες των αιώνων”. Φανερά εξουθενωμένος από την προσπάθεια διατύπωσης των παραπάνω προτάσεων και εξαιρετικά εκνευρισμένος, λόγω της θέσης του στην Εξέλιξη, άρχισε να ξεψειρίζει με μανία τον διπλανό του, γνωστό μπράβο των Εξαρχείων, ο οποίος, έκπληκτος, ζήτησε από τον Νώντα να επέμβει “για να μην του φυτέψει καμιά σφαίρα στο κεφάλι”. Ο Νώντας έδωσε μια μπανάνα στον Παναγιωτάκη, τον χάιδεψε στο τριχωτό του κεφάλι και του ζήτησε να ηρεμήσει και να κάνει υπομονή μέχρι να έρθει η μαϊμού της ΑΡΑΝ για ποτάκι και ξεψείρισμα. Στη συνέχεια ο Παναγιωτάκης, ήρεμος πια, κρεμάστηκε από την ειδικά διαμορφωμένη κληματαριά του 2ου ορόφου και παρακολούθησε σιωπηλός την κουβέντα, νοσταλγώντας τις άπειρες ώρες παιχνιδιού στον Ελεύθερο Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο του Βοτανικού.

Η κουβέντα έγινε πιο θεωρητική. Ο Επαμεινώνδας, για να δικαιολογήσει το ενδεχόμενο πραξικόπημα, επικαλέστηκε την “ανάγκη αλλαγής του Διαλεκτικού Τριγώνου από Θέση – Αντίθεση – Σύνθεση σε Ιδεολογία – Μηδενισμός – Κάβουρας, σύμφωνα με το Τέλος των Ιδεολογιών, το αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό ανοιχτό και ελεύθερο μανιφέστο του Αναρχικού Κόμματος”. Υποσχέθηκε πως “θα παλέψει για την αυτονόμηση της Λωρίδας των Εξαρχείων, ώστε να ζήσουμε όλοι ελεύθερα έξω από τις μονεταριστικές πολιτικές των G20”, η οποία (Λωρίδα) “θα κυβερνηθεί με βάση το γερμανικό μοντέλο διαίρεσης σε ομοσπονδίες, προκειμένου να φάνε όλοι από την πίτα”. Μπούντεσρατ και Μπούντεσταγκ θα είναι αντίστοιχα οι έδρες των Νοσότρος – ΑΚΧ Ltd. και Κάβουρας – Μέρα Νύχτα Α.Ε. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του “να καθιερωθεί το B – fest ως εθνική εορτή και αργία για όλους τους εργαζομένους (πέραν αυτών του Αθήναιον), όπως και να αναληφθούν οι γιορτές στα σχολεία από το δίκτυο Void Network, με την διοργάνωση τέκνο παρελάσεων στις αυλές τους και την νομιμοποίηση του deal περιμετρικά των σχολικών εγκαταστάσεων”. Οι Τρομοκενίτες, βαθιά ικανοποιημένοι από την τροπή των πραγμάτων, ευχαρίστησαν τον Επαμεινώνδα και την έκαναν για Στρέφη, όπου οργάνωσαν κλασσικό μεταμεσονύκτιο πάρτι minimal και psychedelic στο αμφιθεατράκι.

Ο αρχηγός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην λειτουργία της εφημερίδας “Βαβυλωνία” ως το νέο ΦΕΚ, όπου “θα δημοσιεύονται οι νόμοι και τα διατάγματα της αντί – εξουσιαστικής κοινωνίας”. Πρότεινε στους στρατιωτικούς αρχηγούς του χώρου των Εξαρχείων να επισπεύσουν την υλοποίηση του προγράμματος Βαβυλωνία, προκειμένου άμεσης εφαρμογής των θέσεων. Είπε χαρακτηριστικά πως “δεν πάει άλλο”, επικαλούμενος το γνωστό άσμα του ναρκομανή καλλιτέχνη Βασίλη, και ότι “έφτασε η ώρα της ανατροπής, όπου η χρόνια συνεργασία με τις δυνάμεις της έξω – κοινοβουλευτικής Αριστεράς θα αποδώσει καρπούς”. Ζήτησε τυφλή εμπιστοσύνη από το συμβούλιο των αρχηγών και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα ως ημέρα έναρξης του ακήρυχτου πολέμου ενάντια σε πρεζάκια, λούμπεν punks και τον Αχιλλέα. Τέλος, έκλεισε λέγοντας ότι “η σημερινή μάζωξη ήταν αναγκαία, διότι το σχέδιο Βαβυλωνία έπρεπε να αναθεωρηθεί σύμφωνα με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές του Δόγματος Σκυφτούλη” και έφυγε, χτυπώντας τους συμμάχους του φιλικά στην πλάτη, αφού ξήλωσε τις τριχωτές βάτες από τους ώμους του λοχία Παναγιωτάκη. 

Πυρήνες για την Υπεράσπιση της Μνήμης του Πολ Ποτ

Αντί - σκυφτουλική Λίγκα των Χμερ 

Ανυπόταχτα Σοβιέτ Ψυχικά Διαταραγμένων Εργατών 

Κομιντέρν των Τρολ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου